teambuilding workshop van
Different Drums

iedereen in hetzelfde ritme

INSPIREREND

Een teambuilding van Different Drums is een inspirerende activiteit die jou en je collega’s een verfrissende energie geeft die nog lang na kan werken. Hard werken, veel lol hebben, leren luisteren en jezelf laten horen; deze teambuilding geeft een sterk gevoel van verbondenheid en een verfrissende kijk op elkaar.

LEUK

Ja, deze teambuilding is leuk! We werken hard, maar we hebben vooral heel veel plezier. En het is niet alleen leuk; het is ook leerzaam. Je kunt dus gerust zeggen dat het nuttige met het aangename wordt verenigd. En het is een mooi stel hoor, leuk & leerzaam . Die gaan heel goed samen!

ONVERGETELIJK

Je wil natuurlijk dat de teambuilding activiteit die jij moet organiseren onvergetelijk goed is en zo dus ook de boeken in gaat. Raak! die collega komt helemaal los en je ziet ook je baas enthousiast meedoen. Een percussie workshop van Different Drums is een unieke beleving die iedereen lang bij zal blijven.

KLANTEN ZEGGEN
“Het was een leuke ervaring !!! We hebben nog veel leuke en positieve resacties gekregen over de workshop”Elke van Hove
LeasePlan Belgium

“A fantastic demonstration of how we can tune up any process by working together. You do the best team-building ever.”Inna Kuznetskova
INTTRA Marketplace, New York

Different Drums Klanten

teambuilding door muziek

Teambuilding activiteit

Wil je een teambuilding activiteit waar iedereen energie van krijgt? Zoek je een creatieve manier om de leden van je team dichter bij elkaar te brengen? Dan is een percussieworkshop van Different Drums een uitstekend idee! Leuk, leerzaam en inspirerend voor vrouwen én mannen. Een creatieve teambuilding waar je de handen dus wel voor op elkaar krijgt! Binnen tien minuten na de start van de workshop is het hele team aan het samenspelen, ook al heb je nog nooit muziek gemaakt met elkaar.

Teambuilding op locatie

De teambuilding kan op elke locatie in Nederland plaatsvinden. Het kan op onze vaste locatie in Amsterdam-Oost (goed bereikbaar, prima parkeren), maar dankzij onze jarenlange ervaring kennen we heel veel locaties waar we met je team aan de slag kunnen. We komen écht overal, van Utrecht tot Maastricht, van Rotterdam tot Zwolle en van Den Bosch tot Arnhem.
De teambuilding activiteit kan natuurlijk ook prima bij jou in het bedrijf.

Samenwerken en vertrouwen

Zoek je een actieve workshop om het team of misschien wel het hele bedrijf eens te laten samenwerken? Wil je de uitersten van je team bij elkaar brengen en ze op een creatieve manier wat teamgeest en vertrouwen meegeven? Een team-building met percussie is een onvergetelijke ervaring en een bijzondere manier van verbinden. Samen een samba-groove leren spelen is tenslotte geen
‘business as usual’.
Het is spetterend, energiek, en inspirerend!

Muziek in elk team

Of je nou directeur, controller of onderhoudsmonteur bent; een teambuilding van Different Drums geeft elke deelnemer een kick. Iedereen (ja iedereen!) heeft iets met muziek en er zit muziek in elk team maar dat krijgt niet altijd de ruimte om te klinken. In deze teambuilding creëren we ruimte om het team-geluid te laten klinken en laten we het ook nog swingen.
Je hoeft geen muzikale ervaring te hebben en door de Different Drums-aanpak zit je al heel snel met elkaar in één ritme.

MARNIX STASSEN

Sinds eind jaren negentig geeft Marnix percussieworkshops aan bedrijven met teambuilding als belangrijkste uitgangspunt. Dat deed hij voor Heineken, Shell, KPN, Achmea, ING, Randstad, Robeco, l’Oreal en heel veel andere bedrijven en organisaties.

Marnix studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en is sinds 1995 professioneel percussionist en drummer. Hij werkte met met onder meer Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Karin Bloemen, Lois Lane, Ilse de Lange en Glennis Grace.


TEAMBUILDING WORKSHOP VAN DIFFERENT DRUMS

Vragen of direct een offerte aanvragen?

Bel: +31 6 42 718 365 of gebruik onderstaand formulier. Wij nemen dan binnen een dag contact met je op!

Locatie Different Drums