PERCUSSIE WORKSHOP

iedereen in hetzelfde ritme

INSPIREREND

Een percussie workshop van Different Drums is een inspirerende activiteit die jou en je collega’ s een verfrissende energie geeft die nog lang na kan werken. Een spontane jamsessie bij de koffieautomaat is dan ook niet helemaal uit te sluiten.

LEUK

Ja, een percussie workshop is leuk! Maar dat niet alleen; het is ook leerzaam. Je kunt dus gerust zeggen dat het nuttige met het aangename wordt verenigd. En het is een mooi stel hoor, leuk & leerzaam. Die gaan goed samen!

ONVERGETELIJK

Je wil natuurlijk dat de teamdag die jij moet organiseren onvergetelijk goed is en zo ook de boeken in gaat. Een percussie workshop van Different Drums is een unieke beleving die iedereen lang bij zal blijven.

MARNIX STASSEN

Sinds eind jaren negentig geeft Marnix percussie workshops aan bedrijven met teambuilding als belangrijkste uitgangspunt. Dat deed hij in Europa en Azië voor Heineken, Shell, KPN, Achmea, ING, Randstad, Robeco, l’Oreal en heel veel andere bedrijven en organisaties.

Marnix studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en is sinds 1995 professioneel percussionist en drummer. Hij tourde met onder meer Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Karin Bloemen en Lois Lane. Hij nam cd’s en dvd’s op met onder andere Wende Snijders, Lee Towers, Alain Clark en Glennis Grace en speelde als freelancer met o.a. Ilse de Lange, Cor Bakker en Candy Dulfer.


Marnix Stassen

Percussie Workshop

Teambuilding activiteit

Wil je een leuke teambuilding activiteit voor een bedrijfsuitje? Ben je op zoek naar een creatieve workshop? Is het hoog tijd voor een dagje ‘weg met de baas’? Dan is een percussie workshop een uitstekend idee! Leuk, leerzaam en inspirerend voor vrouwen én mannen. Binnen tien minuten ben je aan het spelen, ook al heb je nog nooit muziek gemaakt met elkaar. En of je nou met 10 of 600 deelnemers aan de slag gaat: wij zorgen voor een professioneel percussie-instrument voor elke deelnemer.

Workshop op locatie

De percussie workshop kan op elke locatie in Nederland plaatsvinden. Het kan op onze vaste locatie in Amsterdam, maar dankzij onze jarenlange ervaring kennen we heel veel locaties waar een percussieworkshop kan worden gegeven, bijvoorbeeld in combinatie met een dag vergaderen en een lunch, borrel of diner. Different Drums heeft Amsterdam als thuisbasis, maar we komen écht overal, van Utrecht tot Maastricht, van Rotterdam tot Zwolle en van Den Bosch tot Arnhem. Ook bij jou op kantoor of in het bedrijf.

Actieve Workshop

Zoek je een actieve workshop om het team of misschien wel het hele bedrijf eens te laten samenwerken? Wil je de trainee, de CEO en de accountmanager eens op een creatieve manier wat teamgeest meegeven? Een percussie workshop is een onvergetelijke ervaring en een bijzondere manier van verbinden. Samen een samba-groove leren spelen is tenslotte geen ‘business as usual’.

Muziek maken

Of je nou treinmonteur, advocaat of administratief medewerker bent; een percussie workshop geeft elke deelnemer een kick. Iedereen (ja iedereen!) heeft ‘iets’ met muziek.
En het maakt echt niet uit of je ooit al een djembé hebt bespeeld, altijd en eeuwig op tafel zit te trommelen, alles over slagwerk weet of gewoon nog nooit muziek hebt gemaakt; je hoeft geen muzikale ervaring te hebben voor deze originele teambuilding-activiteit.

KLANTEN ZEGGEN
“Het was een leuke ervaring !!! We hebben nog veel leuke en positieve resacties gekregen over de workshop”Elke van Hove
LeasePlan Belgium

“A fantastic demonstration of how we can tune up any process by working together. You do the best team-building ever.”Inna Kuznetskova
INTTRA Marketplace, New York

Different Drums Klanten

Vragen of direct een offerte aanvragen?

Gebruik onderstaand formulier. Wij nemen dan binnen een dag contact met je op!

Locatie Different Drums